Inmatriculare in Bulgaria

MAŞINI SECOND-HAND: Cei cărora le place o anumită maşină, cu o motorizare mare şi un an mai vechi de fabricaţie, dar nu au bani  sa o inmatriculeze in Romania o pot face cu succes în Bulgaria. O înmatriculare pentru un autoturism care are o capacitate cilindrică de peste 5000 de centrimetri cubi costă în România peste 8000 de euro. Asta poate însemna de câteva ori preţul de achiziţie al maşinii.

rcaexpres.ro va ajuta sa inmatriculati masinile la preturi rezonabile. Va asiguram de asemenea cu asigurari bulgaria, rca bulgaria si ITP Bulgaria.

 

Cat te costa sa iti inmatriculezi masina in Bulgaria?

Costurile inmatricularii autoturismelor in Bulgaria sunt impartite in doua categorii. La vehicule cu o capacitate cilindrica de pana in 2.500 cmc inclusiv sau cu o putere declarata de pana la 120 kW costurile variaza in jurul sumei de 500 de euro.

In cea de a doua categorie intra vehiculele care au o putere declarata de peste 120 kW exclusiv sau cu o capacitate cilindrica mai mare de 2.500 cmc si au un pret de inmatriculare intre 600 si 700 de euro.

Aceste costuri includ pretul pentru documentele de proprietate (contract de vanzare cumparare, factura, bon fiscal) pe numele clientului, taxele aferente noilor numere de inmatriculare, taxele ITP precum si efectuarea ITP-ului.

Afla mai multe despre cat costa sa iti inmatriculezi masina in bulgaria

 

Bulgaria – Paradisul fiscal al inmatricularilor din Romania

Omul econom a inceput sa traga cu coada ochiului la bulgari cand s-a pomenit cu taxele aberante la inmatricularea masinilor. Diferenta era simtitoare, dar treaba s-a dovedit din start complicata.

Sunt probleme de transport, trebuie sa te descurci cu formalitatile si cutumele bulgaresti si – nu in ultimul rand – sa vorbesti cu ei. Noi nu stim bulgareste, ei nu prea stiu englezeste.

Aici venim noi in ajutorul dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

 • Intocmirea actelor necesare Inmatricularii la PL – KAT (Politia Bulgara).
 • Intocmirea actelor de vanzare – cumparare si a procurii (inclusiv legalizarea notariala si traducerea lor).
 • Incheierea politei de asigurare.
 • Obtinerea certificatului ECO.
 • Reinnoirea politei de asigurare si a Certificatului ITP la PL – KAT (Politia Bulgara) – cand acestea expira.
 • Insotirea in Bulgarea a proprietarului masinii pe toata perioada desfasurarii formalitatilor de inmatriculare.
 • Transportul autoturismelor sau autoutilitarelor cu numere provizorii sau avand numerele de inmatriculare expirate.
 • Insotirea proprietarului si indrumare la: Intocmirea actelor notariale, traducerea actelor si documentelor necesare Inmatricularii.
 • Insotirea proprietarului la intoarcerea catre Romania

Citeste maii multe despre inmatricularea masinii in Bulgaria

Avantaje vs Dezavantaje

Avantaje

 • Asigurarea Obligatorie: de cele mai multe ori RCA este la jumatate de pret comparativ cu cea din Romania. Toate politele de asigurare includ Cartea Verde, valabila in toate statele intracomunitare.
 • Impozitul anual: In comparatie cu cel romanesc este mult mai mic.
 • Accesibilitatea locatiei: Inmatricularea se realizeaza langa Giurgiu, in localitatea bulgareasca Ruse.
 • Timpul foarte scurt: reprezinta unul din avantajele inmatricularii in Bulgaria. Chiar si intr-o singura zi se pot executa toate operatiunile necesare inmatricularii.
 • Costurile: De cele mai multe ori costurile inmatricularii in Bulgaria ale unui autovehicul sunt de 3-4 ori mai mici decat in Romania, ajungand in unele cazuri sa fie si de pana la 10 ori mai mici.

Dezavantaje

 • Efectuarea ITP-ului anual, o dată cu achitarea asigurării și a impozitului reprezinta singurul incovenient, cu toate acestea întrucât costurile și timpul pierdut sunt inferioare celor din România. Media acestor costuri anuale este de 250 până la 350 Euro.

Profita de aceste avantaje si fa economie de cateva sute de euro inmatriculand masina in Bulgaria cu RCA Expres

Despre RCAEXPRES

Inmatriculari masini in Bulgaria. Va asiguram de loialitate si puteti avea incredere in specialistii nostri. Prima firma din Romania care a inceput sa inmatriculeze masini in Bulgaria. Avem in prezent peste 2000 de masini inmatriculate in Bulgaria si nici un client nemultumit de serviciile noastre. Asiguram si dupa inmatriculare servicii de: asigurari Bulgaria si ITP Bulgaria.
Apelati cu incredere si noi va stam la dispozitie cu informatii utile si
preturi reale pentru inmatriculari Bulgaria, asigurari Bulgaria si ITP
Bulgaria.